Ориенталски специалитети с до 50% намаления в Kaufland

гр. София, 12 октомври 2022 г.
Ориенталски специалитети с до 50% намаления в Kaufland

Разнообразните вкусове на ориенталската кухня превземат Kaufland България тази седмица. До 16 октомври клиентите на веригата ще могат да се насладят на над 30 избрани автентични ориенталски специалитета с намаления до 50%. В хипермаркетите на лидера в модерната търговия у нас те ще намерят изобилие от подправки, сладкиши и печива.

Една от звездите на брошурата тази седмица е оригиналната интерпретация на класическото турско пиде, приготвена от бавно ферментирало тесто с квас на място в пекарната на Kaufland.

Клиентите на най-голямата верига могат да опитат още класическия турски десерт кюнефе, топящо се в устата пишмание с шамфастък и неповторима турска халва с бадеми или орехи. Вкусът на Ориента се допълва от сочния, сладко-кисел вкус на първокласен нар и изкушаваща смокиня.

Тази седмица в Kaufland всеки ще може да открие сладката страна на близкоизточната кухня със специалната селекция от баклава и кадаиф, направени с ръчно точени кори от обучени майстори. В дните, посветени на ориенталската кухня, любимите на малки и големи сиропирани десерти могат да бъдат закупени на половин цена.

Ценителите на екзотичните вкусове ще могат да се пренесат в атмосферата на Близкия Изток директно от рафтовете и витрините на Kaufland като си приготвят сами автентични дюнери, сочен адана кебап или домашни фалафели. Тези, които предпочитат да не консумират месо, могат да опитат традиционното турско ястие имамбаялдъ, както и постни сарми със зелев или лозов лист.
Неустоимите предложения от актуалната брошура на Kaufland могат да бъдат намерени до 16 октомври или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София