Най-новата "зелена" колекция на водеща марка куфари очаква лоялните клиентите на Kaufland

гр. София, 05 октомври 2022 г.
Най-новата "зелена" колекция на водеща марка куфари очаква лоялните клиентите на Kaufland

Най-новата "зелена" колекция куфари и продукти за пътуване на American Tourister вече очаква клиентите на водещата търговска верига у нас. Притежателите на активна Kaufland Card могат да се възползват от намаления до 42% на продукти от висококачествения бранд, като за целта е необходимо да използват своите натрупани 5, 10 или 20 лоялни точки.

Те могат да избират от различни куфари от актуалната колекция на марката "Speedstar", както и детски куфари, сакове и раници. Аксесоарите за пътуване са в различни размери, със съвременен дизайн и спортна визия, комбиниращи комфорт и стил. Сред многото функционалности на куфарите, които ги правят отличен избор за всякакъв вид пътувания, са възможността за допълнително увеличаване на обема, лекият им и издръжлив дизайн, екологичната подплата и специалната  ключалка, която позволява куфарът да се отвори от властите, без да се разбива – нещо особено важно за пътуващите в посока САЩ.

"Продължаваме да се фокусираме върху сътрудничеството си с утвърдени компании, предлагащи иновативни продукти с високо качество на атрактивни цени. Освен практична, новата линия куфари на популярната в цял свят марка American Tourister е създадена и с мисъл за природата“, казва Стамена Георгиева – старши търговец в отдел "Нехранителни стоки" на Kaufland.

Куфарите "Speedstar" имат гаранция от 3 години, но това, което е уникално за тях, е вътрешният им текстил. Той е произведен по патентованата технология Recyclex™ и е изцяло от рециклирани пластмасови бутилки. На етикета на всеки продукт е обозначен броят бутилки, които са използвани за направата на подплатата, като благодарение на тази устойчива технология за 4 години от околната среда са спестени 68 млн. пластмасови бутилки.
Иновативните „зелени“ куфари на марката American Tourister ще могат да се намерят във всички филиали на Kaufland до 6 ноември или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София