Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата

гр. София, 21 септември 2022 г.
Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата

 Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата. От началото на тази седмица всеки клиент с активна Kaufland Card може да се възползва от разнообразни промоционални оферти не само за продукти в хипермаркетите на веригата, но и за други артикули и услуги, предлагани от партньорите на най-големия ритейлър у нас.

"Благодарение на Kaufland Card всички наши клиенти ще могат да се възползват от най-различни услуги и продукти извън нашата верига, като водещото ни при избора е качеството, разнообразнието и добавената стойност, която те ще получат. Браншовете и партньорите избрахме на базата на проучване относно предпочитанията и очакванията на българските потребители", коментира Ялчин Джем, търговски директор и член на борда на Kaufland България.

Сред компаниите, от чиито оферти могат да се възползват клиентите на Kaufland, са аптеки SOpharmacy1 , оптики Grand & Joy Optics, бензиностанции Shell, мобилният оператор A12, веригата от заведения за готвени ястия RepEat, застрахователната компания SDI, както и автобусният превозвач за вътрешни и международни превози Union Ivkoni.

Пълния списък с купони за актуални партньорски предложения, както и подробните условия за ползването им, потребителите с дигитална Kaufland Card могат да открият в секция "Нашите партньори" в мобилното приложение на Kaufland. Хората с физическа карта могат да видят тези предложения в своя Kaufland Card профил на kaufland.bg или на клиентските терминали на място в хипермакетите на веригата. За всички отстъпки клиентите на Kaufland ще научават и чрез регулярни електронни бюлетини.

За използване на отстъпките при повечето партньори на Kaufland e достатъчно само да се представи картата - физическа или дигитална. Изключение правят партньорските оферти на Shell и А1. За тях е необходимо да се последват допълнителни инструкции, които могат да бъдат намерени на kaufland.bg или в самия партньорски купон в мобилното приложение.

От старта на лоялната програма през май досега, Kaufland Card предизвика изключителен клиентски интерес, като само за месец регистрираните потребители в България надвишиха 1 млн. Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване, предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, а вече и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата.

За Kaufland България:
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

1 Предложението е активно от 01.10.2022
2
Предложението е активно от 26.09.2022

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София