Каква домакиня е Натали Трифонова и кой пазарува в дома на Александър Сано?

гр. София, 30 юни 2022 г.

Каква домакиня е Натали Трифонова, какво обича да пазарува и изключва ли хляба от ежедневното си меню? Миналата седмица отговорите на тези въпроси даде самата тя в компанията на Александър Сано, като двамата бяха първите гости на най-модерния хипермаркет в страната – Kaufland в Младост 4 в София.
Двамата напълниха количките си с предпочитани продукти, като на финала активираха своята  Kaufland Card и платиха през касите на самообслужване, които значително улесняват пазаруването.

Какво подбра Натали Трифонова? Очаквано първата спирка при пазаруването й бе на щанда със свежи и качествени предложения с 300 сорта плодове, зеленчуци и подправки. Синоптичката на bTV напълни количката си с екзотичните плодове ананс и манго, банани, като заложи и на богатия избор от български продукти - ябълки, пъпеш, домати и саксия с босилек. Най-много време, обаче, тя прекара пред любимия й щанд – Пекарната и издаде, че въпреки стройната си фигура, тя е почитател на хлебните изделия. В Kaufland Младост се предлагат над 80 вида прясно приготвени хляб и тестени изделия, а Натали се спря на франзели и азиатски хлебчета. Тя не пропусна и да опита от богатия асортимент за специалитети и деликатеси от витрината с обслужване в хипермаркета и добави в количката си маслини.

Кой пазарува в семейството на Александър Сано? Това е самият той, защото много държи да подбере внимателно продуктите за домашната трапеза, а междувременно да зареди и своя електромобил. Ето защо неговият избор е Kaufland, където може да съчетае тези две дейности. Като типично семеен човек, който държи на качеството на храната на децата си, внимателно проучи разнообразието на To Go витрината в хипермаркета в Младост, където продуктите са подходящи за забързаното всекидневие. След това се спря на обособения щанд с над 300 охладени и неохладени здравословни продукти - био, веган и вегетариански, без глутен и без лактоза, без захар. Не пропусна да разгледа и зоната „Фермерски пазар“, където веригата предлага продукти на регионални производители. Саното подбра вкусни месни деликатеси и млечни продукти от семейни ферми и малки мандри от софийския регион.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София