Kaufland с още два хипермаркета от ново поколение

гр. София, 31 май 2022 г.
Kaufland с още два хипермаркета от ново поколение

Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в модерната търговия, на най-високите очаквания на потребителите, както и на техния все по-разнообразен вкус. Това са филиалите в кв. Слатина в София и Kaufland Силистра. Важна част от стратегията на компанията е постоянно да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лева.

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне значително за пестене на време за пазаруване. Над 1000 нови артикула влизат в портфолиото на хипермаркета, като цялостно e освежена търговската зала и пренареден асортиментът според най-новите стандарти. Витрината за обслужване е подменена с такава от най-ново поколение, осветлението в целия хипермаркет е вече LED, като част от политиката на компанията за устойчиво бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от напълно нови местни и регионални продукти в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят стоки за директна консумация в така наречените ToGo и ТоMix витрини.

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, за да осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и същевременно прекарване на свободното време, компанията ще предостави достъп до нови услуги в зоната с наематели. В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на изцяло нов партньор в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива едновременно още един свой клон в Kaufland в кв. Малинова долина. В Kaufland Слатина се открива и друг пилотен обект - мобилни аксесоари ''Фонакс''.

Kaufland Силистра: В хипермаркета вече се предлагат близо 1000 нови артикула, изцяло нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, освежаване на търговската зона и цялостно репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от изцяло подновената витрина с обслужване, нова пекарна. За удобство на посетители в Силистра е на разположение нов наемател в бранш оптика, както и модернизирани обекти на останалите наематели.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София