Черният петък в Kaufland започва с над 150 специални предложения и продължава цяла седмица

гр. София, 08 ноември 2021 г.
7 дни с Black Friday цени

Kaufland България слага начало на цяла седмица със специални предложения по случай черния петък. В периода от 8 ноември до 14 ноември* компанията ще предложи на потребителите над 150** продукта с намаления до 50%. Предложенията важат до изчерпване на количествата.

Промоционалният асортимент в рамките на кампанията включва голям избор от продукти, подбрани съобразно нуждите на потребителите и спецификите на ежедневието им. Клиентите на търговската верига могат да намерят разнообразие от подходяща за хоум офис и онлайн обучение електроника - лаптоп, таблет, принтер, външен харддиск, богат избор от телефони и 5 вида телевизори. Сред най-атрактивните предложения традиционно са и висок клас бяла и черна техника – кафеавтомат, мултикукър, хлебопекарна, съдове за готвене, уреди за лична грижа, както и разнообразие от стоки за дома.

За да предостави по-голяма добавена стойност на своите клиенти при пазаруване, Kaufland България добавя още една година към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди. По този начин търговската верига дава на потребителите 3 години гаранция за бяла и черна техника и засвидетелства своя ангажимент да предлага продукти с високо качество.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland за пореден път доказва своя стремеж да бъде верен партньор на българските потребители, като им осигурява разнообразие от качествени продукти за семейството и дома на достъпни цени, както и комфортно пазаруване – обещания, които залягат в политиката на компанията за предоставяне на качествено клиентско изживяване. 

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 08.11.21 до 14.11.21 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на веригата.

*Някои от предложенията в рамките на кампанията са уикенд предложения и могат да бъдат намерени в хипермаркетите на Kaufland в периода от 11.11.21 до 14.11.21.

**Бройката от 150 артикула важи за всички хипермаркети на Kaufland на територията на страната с изключение на обектите на веригата в Дупница, Димитровград, Карлово и Сандански. В посочените градове промоционалните артикули са над 80.

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от над 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 400 служители. Kaufland има 60 хипермаркета в 34града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 г. до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София