Kaufland България и Ducati Corse започнаха съвместна кампания за клиенти с отстъпки и награди

София, 29 март 2019 г.
 Изображение на Ангел Караньотов, лице на кампанията

Лице на инициативата е един от най-перспективните млади български мотоциклетисти – Ангел Караньотов

Kaufland и представител на марката Ducati Corse стартираха съвместна кампания за клиенти с отстъпки и награди. В рамките на партньорството e организирана специална игра, в която ще се раздадат големи награди за печелившите участници – мотоциклет Ducati Monster 797, уикенд за двама в Италия и 5 велосипеда Ducati by Bianchi. Играта не е обвързана с покупка, като за да участва, всеки посетител на филиал на търговската верига може да вземе талон за участие от Информация или на каса и да регистрира кода от скреч полето на талона на kaufland.bg/ducati в периода от 18 март до 26 май 2019 г.

В същия период Kaufland предлага над 10 продукта от висококачествената серия Ducati Corse във всеки хипермаркет на търговската веригата в страната. Лице на кампанията е един от най-перспективните млади български мотоциклетисти – Ангел Караньотов – първият български пилот с шампионски титли в дисциплините Мотокрос, Супермото и Супербайк.

Kaufland ще предлага продуктите в мрежата си в цялата страна с 60% намаление от редовната цена след представяне на необходимия брой промоционални точки. Клиентите могат да ги получават при всяко пазаруване във всеки от хипермаркетите на Kaufland България. За всеки 10 лева от стойността на покупката се полага една промоционална точка, като отстъпката се активира при събрани пет или десет промоточки.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

За допълнителни въпроси:

Михаела Джакомова
AMI Communications за Kaufland България
02 989 5115 | 0886 63 45 77
mihaela.dzhakomova@amic.bg

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София