Свежите Супергерои на Kaufland вече са любимите съмишленици на хиляди деца и техните семейства

София, 16 ноември 2018 г.

Търговската верига отбеляза изключителен интерес към кампанията, а в играта с награда двудневно изживяване за цялото семейство в Дисниленд Париж се включиха над 3300 участници.

Тази есен Kaufland превърна Свежите Супергерои в любим съмишленик на най-малките и направи хиляди семейства част от техния свят. Кампанията, чиято мисия е да популяризира плодовете и зеленчуците като част от ежедневната семейна кухня, бе изключително добре приета и в детските градини, и в училищата, където освен забавна игра, героите са вече и желана част от менюто.

Друг безспорен показател за успеха на кампанията е интересът, който предизвика организираната от Kaufland игра с награда двудневно изживяване за цялото семейство в Дисниленд Париж, през следващата пролет. Над 3300 потребители от цялата страна демонстрираха въображение, хумор и креативност, като създадоха свои варианти на Свежи Супергерои с различни плодове и зеленчуци.

Името на печелившия е вече обявено на корпоративната страница на компанията – www.kaufland.bg – след потвърждение от страна на участника.

Повече информация за Свежите Супергерои и тяхната мисия можете да откриете на сайта на Kaufland.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София