Премиум серията Exquisit влиза в мрежата на Kaufland с обогатен асортимент празнични предложения

София, 19 ноември 2018 г.

Луксозната серия Exquisit отново влиза в мрежата на Kaufland с обогатен асортимент от над 90 празнични предложения. От днес ценителите на изтънчения вкус ще имат възможност да се докоснат до голямото разнообразие от премиум продукти на марката.

В богатия асортимент на серията Exquisit могат да се открият специални деликатеси като испански и френски сирена, висококачествени меса, луксозни салами с трюфел, салам с фенел и изискани десерти като селекция френски макарони, шоколадово суфле и много други.

Селекцията от луксозни предложения се произвежда под собствената марка на Kaufland Exquisit и е част от богатия асортимент на веригата в избрани празнични периоди от годината. За тази Коледа ексклузивните предложенията ще бъдат налични в цялата мрежа на Kaufland България от 19 ноември до изчерпване на количествата.

Продуктите от марката Exquisit са с висококачествени съставки, произведени в редица европейски държави, популярни с традициите си в кулинарната култура, сред които Италия, Германия и Франция.

Kaufland България постоянно обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, за да предоставя всекидневно на потребителите качествен и разнообразен избор. Част от асортимента на Kaufland България заемат собствените марки в различни категории. Всички продукти от собствени марки на компанията са произведени под строг контрол и с гарантирано високо качество, а броят им продължава да расте.  

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа. Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от над 6000 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София