Kaufland България започва трета мащабна практикантска програма в страната

София, 29 юни 2018 г.

Kaufland България започва третото издание на мащабната платена практикантска програма за ученици, завършващи средното си образование. Тази година тя обхваща 35 от хипермаркетите на веригата в 24 града в страната. Единствените изисквания към кандидатите са да имат навършени 18 години, да проявяват интерес към предизвикателната и динамична сфера на модерната търговия и амбицията да бъдат част от екипа на компанията лидер в сектора у нас.

Всеки желаещ да участва може да кандидатства с актуална автобиография до 6 юли. Програмата ще се проведе от 23 юли до 10 септември 2018 г., като на всеки практикант компанията предлага атрактивно възнаграждение, гъвкаво работно време и възможност да натрупа опит и знания от едни от най-добрите професионалисти в тази сфера у нас и в Европа.

"Като топ работотдател за нас е безспорна отговорност да създадем добри и конкурентни възможности и условия за следващите поколения, които да избират България за своята успешна кариера. Наша мисия е да споделяме високите стандарти и добрите бизнес практики с младите таланти, защото това е предимство както за тях като начинаещи, които търсят стойностно място за развитие, така и за компаниите, които изграждат силни екипи", сподели Виктор Фачев, директор Човешки ресурси в Kaufland България.

Като част от програмата, това лято практикантите ще имат възможност да разберат от първа ръка, със съдействието на ментор, как функционират процесите в търговската верига, както и да научат и прилагат международни практики в сферата на търговията и комуникацията с клиенти. След успешно приключване на програмата, най-мотивираните участници ще имат възможността да станат постоянна част от екипа на Kaufland България.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София