Kaufland разширява асортимента си с избрани артикули от марката на Христо Стоичков

гр. София, 22 август 2023 г.
Kaufland разширява асортимента си с избрани артикули от марката на Христо Стоичков

10% отстъпка на всички продукти H8S очакват феновете на Камата до края на седмицата

Kaufland България започва да предлага избрани спортни артикули от собствената марка на легендата на българския футбол – Христо Стоичков, във всичките си хипермаркети в страната. Чорапи, шапки и футболни топки с бранда H8S ще могат да бъдат намерени целогодишно във всичките 63 магазина на ритейлъра.

Ексклузивно за клиентите на най-голямата търговска верига, до края на настоящата седмица (27 август) феновете на Камата ще могат да се сдобият със спортните артикули с 10% намаление на цената с Kaufland Card.

„За нас, като най-голямата търговска верига в страната, е чест да сме партньор на най-големия български футболист. Това е естествено продължение на политиката ни за подкрепа на българския бизнес. Сигурен съм, че хилядите фенове на легендарния Христо Стоичков ще оценят спортните артикули, които пускаме в нашата верига. Благодарение на партньорството ни, спортните стоки с бранда H8S ще могат да достигнат седмично до нашите над 1,5 млн. клиенти“ – коментира Симон Хаубрих, ръководител направление „Нехранителни стоки“ в Kaufland България. 

В допълнение към това, осем топки с личния подпис на носителя на „Златна топка“ – Христо Стоичков,  очакват своите притежатели и в специалната игра на Kaufland в Instagram. От днес, до 27.08 включително, всеки може да участва на следния адрес, като следва правилата. 

Наградите ще бъдат изтеглени на 28 август.  

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София