Kaufland намалява цените на над 600 продукта

гр. София, 28 август 2023 г.
Kaufland намалява цените на над 600 продукта

Лидерът в ритейла предлага необходими на клиентите си артикули за есенния сезон на изгодни цени

 Над 600 хранителни и нехранителни артикула могат да бъдат закупени в магазините на Kaufland тази седмица на изгодни цени. До неделя, 03 септември, всеки клиент може да намери необходимото за подходящ старт на есенния сезон. Изгодните предложения могат да бъдат разгледани в специалната брошура, както и на рафтовете в най-голямата търговска верига. 

Сезонни плодове и зеленчуци като българска салата айсберг и лук „Брей!“, люти чушки, царевица, десертно бяло грозде и пъпеш се предлагат с намаления тази седмица. Бюджетният пазар се допълва от изгодни предложения на витрината с обслужване с разнообразни месни и млечни артикули като кайма смес, котлети, пилешки гърди, луканка, сирене, кашкавал, извара и други. В Пекарната, където винаги се предлагат прясно изпечени тестени изделия, изкушенията са продукти на цена под 1 лв. – бяла багета, 300 гр. самун, бутерка с шоколад и земел със сусам. 

Цяло пиле „Шеф месар“, пилешки бут, плескавица и телешки бургер с проверено качество от TÜV NORD очакват клиентите с намаления до близо 30%, като към тях има и кебапчета „Брей!“ Стара планина. За любителите на родния или екзотичен вкус веригата предлага специална селекция от млечни продукти – кисело мляко, гръцки йогурт, протеинов йогурт, овче кисело мляко или кисело мляко с каймак. 

До неделя, 03 септември, всеки може да допълни уредите у дома с предложения от разнообразни кухненски помощници от марките на Kaufland. 

От днес в рамките на две седмици – до 10 септември, Kaufland предлага богата гама от почистващи препарати и продукти за бита за всяко домакинство. Различни марки обезмаслители, препарати за под, течни сапуни, абразиви, чували за смет, препарати за съдове, таблетки за съдомиялна, прахосмукачки, перилни препарати и много други ще бъдат полезни за есенно почистване. 

За подготовката на учениците Kaufland предлага атрактивни и изгодни предложения като раници, цветни моливи, темперни или пастелни бои, безжична мишка, несесери и други. 

Всички предложения могат да бъдат разгледани на: kaufland.bg/broshuri

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София