Kaufland Card награди 11 късметлии с автомобил Audi Q5 и 10 електрически скутера по повод първия си рожден ден

гр. София, 28 юни 2023 г.

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България отбеляза първия рожден ден на програмата си за лоялни клиенти - Kaufland Card, с много изненади и с провеждане на игра с награди. Всички регистрирани потребители на Kaufland Card имаха шанс да спечелят Audi Q5 Sportback и 10 електрически скутера PIAGGIO 1+ Е5. Късметлиите, които получиха наградите, бяха изтеглени на случаен принцип от независим екип на Kaufland в Германия.

Ключовете за чисто новата кола бяха връчени на Милка Дойчинова-Кацарова от гр. София от Ялчин Джем, главен търговски директор и член на Управителния съвет на Kaufland България. 

„Kaufland Card е създадена, за да е близо до клиентите – да им предлага интересни и персонални предложения. Нашите проучвания показват, че лоялната ни програма набира огромна популярност сред клиентите ни и чрез тази игра, както и чрез множеството специални предложения, които имахме през този месец, ние искахме да изкажем нашето „Благодаря!“ за тяхното доверие!“. Това отбеляза Джем по време на предаването на автомобила на новия му собственик.

Kaufland Card е програмата за лоялност, която ритейлърът предоставя на своите клиенти вече една година. Тя е достъпна в два варианта – физическа Kaufland Card, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет на веригата, и дигитална Kaufland Card, която е достъпна след регистрация в мобилното приложение на Kaufland.

С всяко пазаруване притежателите на Kaufland Card трупат точки и активират ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, както и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата. 
 

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София