Спечели автомобил Audi Q5 за рождения ден на Kaufland Card!

гр. София, 15 май 2023 г.
Спечели автомобил Audi Q5 за рождения ден на Kaufland Card!

Програмата за лоялност става на една година и ритейлърът празнува с големи намаления и награди

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България ще отбележи първия рожден ден на програмата си за лоялни клиенти - Kaufland Card, с много подаръци. Всеки притежател на картата, регистрирал се от самото начало на програмата през 2022 г., ще участва автоматично в томбола за чисто нов автомобил Audi Q5 Sportback или за един от десетте електрически скутера PIAGGIO 1+ Е5. Играта ще се реализира в периода 21 март – 11 юни.

Много изненади и награди очакват пазаруващите и в хипермаркетите на Kaufland. При всяка първа покупка за деня на стойност над 40 лв. на клиентите ще се отключва възможност да завъртят „Колелото на наградите“ в приложението на картата. Там ги очакват много разнообразни изненади – различни намаления на сметката, изключително изгодни продукти на стойност от 1 стотинка, 50 стотинки, 1 лев или 1,50 лв. или точки, които след това клиентът да използва за отключване на купони.

„Kaufland Card отбеляза нова ера в развитието на нашата верига. С нея можем да оформяме промоциите си изцяло според предпочитанията на клиентите си. Колкото по-често клиентът сканира картата, толкова повече персонализирани предложения можем да им изпращаме.“, коментира Ялчин Джем, Търговски директор на Kaufland България и член на борда на директорите.  
Kaufland Card е достъпна в два варианта – физическа, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет на веригата, и дигитална, която може да бъде изтеглена от приложението на Kaufland.
С всяко пазаруване притежателите на Kaufland Card трупат точки и активират ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, както и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София