Мариан Вълев и Валери Йорданов ще се срещат с фенове на киното на паркинга на Kaufland в Младост 4

гр. София, 22 май 2023 г.

Паркингът на магазина в града ще бъде домакин на уникален автокино фестивал между 23 и 25 май

Популярните български актьори и режисьори Мариан Вълев и  Валери Йорданов ще гостуват тази седмица в столичния хипермаркет на Kaufland в кв. „Младост „4 (бул."Околовръстен път" 271), съответно във вторник (23 май) и четвъртък (25 май). Те ще се включат във фен срещи, организирани в рамките на тридневен филмов фестивал на паркинга на най-голямата търговска верига у нас. Събитието предлага на жителите и гостите на града страхотната възможност да се насладят на някои от най-актуалните български игрални филми от удобството на своите автомобили.

На 23 май (вторник) от 22:00 ч., точно преди началото на прожекцията на хитовия филм „Чалга“, всички фенове ще могат да срещнат с неговия режисьор Мариан Вълев и да разберат каква е тайната зад успешната българска продукция, както и да зададат всичките си любопитни въпроси. В същия час на 25 май (четвъртък) почитателите ще могат да се запознаят и с Валери Йорданов, който е сценарист и режисьор на друга нашумяла българска лента – „Шекспир като улично куче“.

Заглавията в рамките на тридневния автокино фестивал ще бъдат прожектирани на екран с големина 5м х 10м. Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

Събитията на паркинга на Kaufland Младост 4 са част от тазгодишното автокино турне с хитови български филми, които се прожектират на паркинги на веригата в 14 града в цялата страна. То обхваща 60 прожекции и ще продължи до средата на месец юни. Предстоящите прожекции са в Перник (27 и 28 май), Кюстендил (29 и 30 май), Пазарджик (31 май и 1 юни), Асеновград (2-4 юни), Карлово (8 и 9 юни), Сливен (10 и 11 юни) и Ямбол (12 и 13 юни).

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София