Повече от 100 продукта на половин цена тази седмица в Kaufland

гр. София, 02 ноември 2022 г.
Повече от 100 продукта на половин цена тази седмица в Kaufland

Тази седмица в хипермаркетите на Kaufland "2 е равно на 1". Спестовната математика ще цари до неделя, 6 ноември. Дотогава клиентите на веригата ще могат да закупят различни артикули на половин цена, като единственото условие е те да бъдат четен брой.

Два броя прах за пране от 2,5 л, два броя луканков салам, два броя висококачествено маслиново масло или две кисели млека – в Kaufland потребителската количка ще може да се напълни двойно повече, а на касата да се плати два пъти по-изгодно. Сред продуктите, които ще се предлагат промоционално "2 на цената на 1", са още различни видове колбаси, сирене и кашкавал, пакети червена леща или сол, юфка, бутер тесто и консерви с готови за консумация ястия. Четен брой от различни сладки изкушения като шоколадови трюфели, вафли, кроасани и кейк също ще могат да се купуват с 50 % намаление. Богато е разнообразието и от нехранителни стоки, които ще обхване промоцията. До края на седмицата клиентите на веригата ще могат да купят на половин цена по два броя препарат против петна, вода за уста, шампоан или пяна за бръснене.

"В хипермаркетите на Kaufland стандартно могат да бъдат намерени над 20 000 продукта. За нас е от изключително значение да продължаваме да бъдем доверен и предпочитан партньор на българските домакинства. Партньор, на който може да се разчита в трудни за семейния бюджет времена.
Всяка седмица се стремим да предлагаме на клиентите си възможно най-голямо разнообразие от основни стоки и продукти на изгодни цени. Те знаят, че при нас винаги могат да разчитат на отлично съотношение между цена и качество." Това коментира ръководителят на направление "Акционен мениджмънт" на веригата Красимир Тодоров.

Извън промоцията "2 продукта на цената на 1", тази седмица клиентите на Kaufland по традиция ще могат да намерят в актуалната брошура на веригата и в нейните хипермаркети повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Допълнителни предложения и отстъпки очакват и всички потребители, които са част от лоялната програма на компанията и притежават физическа или дигитална Kaufland Card.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София