Натали Трифонова готви любимата си рецепта със свежи продукти от Kaufland

гр. София, 11 ноември 2022 г.
Натали Трифонова готви любимата си рецепта със свежи продукти от Kaufland

Пълнените патладжани с кайма и зеленчуци са една от любимите рецепти на Натали Трифонова. Винаги, когато се вдъхнови да приготви някоя вкусотия, Натали се отправя към най-близкия Kaufland, за да се възползваот изгодните цени и да набави необходимите продукти, които да отговарят на очакваните от нея качество и свежест.

„Днес съм решила да се развихря в кухнята. Веднага отварям приложението на Kaufland, за да намеря най-любимата за мен рецепта, след което отивам натам, защото знам че има седмични промоции,  от които нямам търпение да се възползвам.“, написа в Instagram красивата синоптичка на bTV.  За Натали най-важни са качествените, свежи и изгодни продукти. „Вярвам, че за да стане истински вкусно едно ястие, трябва да бъде приготвено с качествени продукти. Всичко, което купувам от Kaufland, винаги е отговаряло на очакванията ми, затова продължавам да им се доверявам.“, добави тя.

Първият продукт в списъка на красавицата са свежите и сочни патладжани на Kaufland. В количката й за пазаруване намират място още и пресни чери домати, лук, моркови и подправки. При приготвянето на апетитното ястие Натали първо нарязва патладжаните на две равни половини и издълбава вътрешността им, за да ги напълни с плънка. Главният герой в пълнежа е сертифицираната от TÜV Nord България кайма „Брей!“ по утвърден стандарт "Стара планина".

Любимата рецепта на Натали „Пълнени патладжани по болонски“ е част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Най-изгодните и изкушаващи предложения на веригата тази седмица може да откриете ТУК.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София