Започва „Черна седмица“ със супер намалението в Kaufland

гр. София, 04 ноември 2022 г.
Започва „Черна седмица“ със супер намалението в Kaufland

Най-голямата търговска верига предлага висококачествена техника с отстъпки до 50%

Богата гама техника от висококачествени брандове на изключително атрактивни цени ще предложи на своите клиенти лидерът в модерната търговия у нас. От 7-ми до 13-ти ноември, включително, в хипермаркетите на веригата ще ги очакват промоции и отстъпки до 50 %. По време на Black Friday седмицата в Kaufland изборът от изгодни оферти ще обхваща повече от 200 артикула в различните стокови категории.

Футболните фенове ще могат да се подготвят за предстоящото световно първенство в Катар като се сдобият с чисто нов телевизор. Специално за тях в най-голямата търговска верига у нас ще се предлагат 7 различни модела с размери от 32 до 55 инча на технологичните гиганти Samsung, Philips, Crown, Xiaomi и  Finlux.

Останалата част от семейството също ще може да се възползва от редица технологични предложения с отстъпка до 50 %. За първи път в Kaufland на много атрактивни цени ще се предлагат смартфоните Samsung Galaxy A 136 и Xiaomi Redmi 9А, както и слушалки на същите марки.

От богатото портфолио на Samsung клиентите на най-голямата верига у нас ще могат да изберат и купят за дома си още пречиствател за въздух със 17% отстъпка, микровълнова фурна и прахосмукачка, намаление съответно с 26% и 23%.

В рамките на Black Friday седмицата на Kaufland почитателите на технологичната марка Xiaomi също ще могат да се възползват от разнообразни и изгодни предложения – от електрически конвектор за предстоящите студени дни, през робот прахосмукачка с 22% намаление, до smart еър фрайер с 15% отстъпка. Феновете на „умните“ джаджи със сигурност няма да бъдат разочаровани от атрактивните цени на артикули като безжична мишка, смарт гривна и TV стик Xiaomi, достигащи до 44% по-малко.

„В рамките на нашата Black Friday седмица тази година сме подбрали наистина голямо разнообразие от висококачествени технологични предложения на изгодни цени. Артикулите, които сме включили в нея, са насочени към нуждите на всеки дом и всеки член на семейството. Като лидер в ритейл търговията, нашата водеща задача е да отговаряме на различните нужди на клиенти ни като и им предлагаме разнообразие и качество на изгодни цени във всички стокови категории.“ Това коментира Ялчин Джем – търговски директор на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

„Черната“ седмица на големите намаления ще дойде с ден по-рано за всички потребители, които са част от лоялната програма на компанията и притежават физическа или дигитална Kaufland Card. Още от 6-и ноември, неделя, те ще могат да се възползват от намаления до 50 % на различни видове текстил, уреди за дома и кухнята и дори инструменти за домашния майстор.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София