До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица

гр. София, 08 ноември 2022 г.
До 50% намаление на кухненско оборудване в Kaufland през цялата седмица

Black Friday седмицата на Kaufland започва с редица атрактивни предложения за дома и кухнята. От понеделник до неделя (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят електроуреди с 3-годишна гаранция и различни комплекти за готвене на цени с до 50 % по-ниски.

Богато разнообразие от продукти на една от най-популярните марки за кухненски уреди – Tefal, ще очаква всички любители кулинари в хипермаркетите на Kaufland в страната. Клиентите на лидера в модерната търговия ще могат да избират между няколко комплекта за готвене с незалепващо покритие, както и да обзаведат кухнята си с фритюрник или грил скара на изгодни цени. Изборът на качествени кухненски уреди се допълва още от намалени миксер с купа и мултикукър на марката.

В рамките на „черната“ промоционална седмица в Kaufland феновете на домашно приготвената скара ще могат да се сдобият с качествена месомелачка на Bosch, която може да обработва до 1.3 кг в минута. Клиентите на веригата, които държат на вкуса и аромата на прясно смляното кафе, ще имат възможност да вземат кафемелачка на специална цена, а за още по-голямо удобство на домакините част от ексклузивните оферти тази седмица е и шевна машина с 9 основни вида бод.

„В Kaufland винаги се стремим да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти, които знаят, че при нас могат да намерят отличен избор от разнообразни и качествени стоки на изгодни цени. Промоционалните предложения в нашата Black Friday седмица са подбрани така, че да допълнят всеки дом и всяка кухня и едновременно с това да облекчат значително семейния бюджет.“, споделя ръководителят на отдел „Акционен мениджмънт“ на веригата Красимир Тодоров.

По време на цялата Black Friday седмицата в Kaufland изборът от промоционални оферти ще обхваща повече от 200 артикула в различните стокови категории. Изкушаващите предложения от специалната брошура на веригата ще могат да бъдат намерени до 13 ноември или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София