Ники Илиев и Китодар Тодоров се срещат с фенове в Kaufland Хасково

гр. София, 07 октомври 2022 г.
Ники Илиев и Китодар Тодоров се срещат с фенове в Kaufland Хасково

Популярният български актьор Китодар Тодоров и режисьорът на хитовия филм „Завръщане“ Ники Илиев ще гостуват в Хасково този петък и събота. Те ще се включат във фен срещи, организирани в рамките на тридневен филмов фестивал на паркинга на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland. Събитието предлага на жителите на града едно наистина уникално изживяване и възможност да гледат някои от най-актуалните български игрални филми от удобството на своите автомобили.

Срещата с Китодар Тодоров ще бъде тази вечер от 19:00, а в същия час в събота феновете ще могат да се запознаят с Ники Илиев и да зададат своите въпроси към него. Заглавията, които хасковлии ще могат да гледат на екран от 50 м², са „Жълт Олеандър“, „Завръщане 2”, „Петя на моята Петя”, „Бягство“ и „Бай Иван: филмът“. Точна информация за всички прожекции  и билети могат да бъдат намерени на страницата на организаторите.

„Каня всички любители на българските филми на този истински кино празник, който организираме съвместно с „Автокино“. Освен възможността за среща и разговор с Китодар Тодоров и Ники Илиев, фестивалът е повод нашите клиенти да усетят сами трансформацията, която се случва  в хипермаркетите на Kaufland. Постепенно те се превръщат в истински малки центрове за общността, които събират на едно място много разнообразни услуги и възможности за прекарване на  свободното време за цялото семейство. Това е целта на нашата One Stop Shopping концепция, която развиваме активно в последните години“, сподели ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите" в Kaufland Диана Костова.

Хасково е поредният български град, в който киното под звездите спира. От края на юли досега в рамките на съвместната инициатива между „Автокино“ и Kaufland България са се провели повече от 100 прожекции на избрани родни заглавия. Фестивалът в южния град ще продължи от 7-и до 9-и октомври.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София