На пазар за 50 стотинки в хипермаркетите на Kaufland

гр. София, 26 октомври 2022 г.
На пазар за 50 стотинки в хипермаркетите на Kaufland

Богат избор на намалени продукти могат да намерят тази седмица клиентите на Kaufland в хипермаркетите на веригата. Повече от 100 артикула на ниски цени, вариращи от 50 ст. до 10 лв., очакват потребителите на най-голямата ритейл компания у нас. Изгодните предложения могат да открият по страниците на актуалната седмична брошура и рафтовете на любимия си магазин.

От понеделник до неделя клиентите на веригата могат да закупят различни видове вафли и десерти, кафе напитки и дори сладолед на достъпната цена от 50 стотинки. В същия период близо 40 артикула ще могат да се купят в Kaufland за точно 1 лв. – от кисело мляко и голяма туба минерална вода, до козметични продукти и домашни потреби. Изборът в ценовата категория от 2 лв. също ще бъде богат и ще включва повече от 30 намалени продукта. Сред тях попадат пастет, диетичен хляб, различни видове сок, замразени пилешки шницели и консервирани варива като боб и нахут. За икономичната цена от 5 лв. клиентите на веригата ще могат да напълнят пазарската си количка с няколко различни вида колбаси, килограм гръцки маслини, мляно кафе „Арабика“ или половин килограм сладолед, както и с козметични продукти с над 40% намаление.  До края на седмицата те ще могат закупят висококачествен български кашкавал, литър зехтин и дори цял заек от 1 кг само за 10 лв.

„През нашите магазини седмично минават един милион българи. За нас водещ винаги е стремежът да предлагаме на своите клиенти разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. За да можем да отговорим на техните очаквания, всяка седмица ние намаляваме цените на над 400 продукта.“, коментира Красимир Тодоров, ръководител на направление  „Акционен мениджмънт“ в Kaufland България.

Освен от богатия избор на продукти на цени от 50 ст. до 10 лв., притежателите на Kaufland Card ще могат да се възползват и от традиционните допълнителни отстъпки, които тази седмица достигат до над 50%. В актуалната брошура на веригата нейните клиенти могат да намерят и много изгодни предложения, с които да отбележат Димитровден или – в случай, че празнуват - да почерпят своите близки. От сухи мезета и торти, до цветя и различни видове вино, намалени с над 30 %. До неделя в Kaufland ще могат да бъдат закупени на половин цена и много нехранителни продукти като сервиз за хранене, цитрус преса и различни видове домакински съдове с незалепващо покритие.

Седмичните предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в брошура на Kaufland и ще бъдат налични до 30 октомври или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София