Мила Роберт и Ваня Щерева с първа обща песен

гр. София, 17 октомври 2022 г.
Мила Роберт и Ваня Щерева с първа обща песен

Звездните майка и дъщеря Ваня Щерева и Мила Роберт влязоха в епична музикална битка, която завърши с първа обща песен за изпълнителките. Поводът за осъществяването на проекта е лоялната програма на най-големия ритейлър у нас, като в парчето двете изтъкват преимуществата както на дигиталната, така и на физическата Kaufland Card.

Песента на популярните изпълнителки сравнява предимствата на единия и на другия вариант на картата, както и редиците възможности, които лоялната програма предоставя на клиентите на веригата. Предимствата на дигиталната Kaufland Card в песента представя певицата и актриса Мила Роберт, а "за" тези на физическата карта своя глас дава музикантът и текстописец Ваня Щерева.

При пазаруване с дигиталният вариант на Kaufland Card се активира функцията "дигитална касова бележка", която отразява натрупаните отстъпки, използваните купони и всички покупки. Отстъпките се активират след като картата се сканира на касите и се отразяват в общата стойност на сметката, а притежателите на дигиталната карта могат да участват и в атрактивната игра "Колелото на наградите".

За разлика от дигиталния вариант, потребителите, които са привърженици на фразата „око да види, ръка да пипне“ и грижливо пазят своите дебитни, кредитни и карти за отстъпки, могат да съхраняват физическата Kaufland Card в портфейлите си. При това без да се притесняват за изхабената батерия на своя телефон. С нея клиентите на Kaufland България също могат да се възползват от купони, както и от всички намаления в актуалната брошурата на веригата – печатното издание с най-голям тираж в страната.

От старта на лоялната програма през юни до сега, Kaufland Card предизвика изключителен клиентски интерес, като само за месец регистрираните потребители надвишиха 1 млн. души. Основните предимства, които Kaufland Card им предлага, са седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони, игри с награди и отстъпки за услуги и продукти извън магазините на веригата.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София