Kaufland отбелязва 1 милион харесвания в своя TikTok канал

гр. София, 26 октомври 2022 г.
Kaufland отбелязва 1 милион харесвания в своя TikTok канал

Две години след първото публикувано видео в своя TikTok канал, лидерът в модерната търговия Kaufland България отбелязва 1 милион харесвания в най-популярната социална мрежа сред подрастващото поколение.

Едни от най-гледаните видеа в канала на веригата са щурите реклами на стикерите Fixeez с участието на инфлуенсърите Изабел Овчарова (Изи) и Калоян Димитров (Балан), както и публикациите за многобройните услуги, които Kaufland предлага на своите потребители. Актьорите Александър Сано и Ненчо Балабанов, певиците Мария Илиева и Поли Генова, шеф Владимир Тодоров и някои от най-популярните родни тик-токъри като Елекса, Денислав Димчев, Йоан-Петър, Николай Николов и Ивелина Грънчарова са само част от любимите български лица, гостували в TikTok канала на Kaufland. Компанията се стреми непрекъснато да развива своето присъствие в социалната мрежа като създава забавно и ангажиращо съдържание и споделя с потребителите полезни tips&tricks видеа.

„Чрез нашия TikTok канал успяваме да достигнем до младежката аудитория и да ѝ предоставим  разчупено, забавно и свежо съдържание. С екипа ми сме щастливи, че публикациите ни вече са достигнали до 1 милион потребители и обещаваме да продължим да споделяме още много забавни и полезни видеа с тях.“, коментира ръководителят на отдел „Дигитални комуникации“ в Kaufland Антон Терзиев.

Съвсем скоро от веригата реализираха и своето първо голямо TikTok събитие. То беше организирано за началото на учебната година и с него компанията отпразнува достигането на 100 000 последователи в своя TikTok канал. В събитието на паркинга на Kaufland в „Крива река“ се включиха над 300 души, а феновете  на веригата успяха да се срещнат лично с 5 от най-разпознаваемите TikTok звезди у нас – Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София