Kaufland и клуб AvangarD организират туристически ретро автопоход в Южна България

гр. София, 04 октомври 2022 г.
Kaufland и клуб AvangarD организират туристически ретро автопоход в Южна България

Тази събота, 8 октомври, Kaufland България и автомобилен ретро клуб AvangarD организират туристически автопоход, който ще стартира от София, ще продължи през Петрич и Рупите и ще завърши в най-малкия град у нас - Мелник.

Любителите на хубавите коли ще могат да вземат участие или да проследят движението на интригуващата колона от 30 автомобила, която ще тръгне от паркинга на Kaufland Младост („Околовръстен път“). Стартът на официалната церемония ще бъде даден в 9:00 часа, след което автопоходът ще продължи към Петрич. В хипермаркета на Kaufland в града към събитието ще имат възможност да се присъединят местни участници, а между 12:00 и 16:00 часа петричани ще могат да се насладят на изложение на ретро и класически автомобили. От Петрич автопоходът, който се организира с развлекателна и опознавателна цел, ще продължи към местността Рупите и ще завърши в Мелник.

Всеки желаещ да покаже своя колоритен автомобил може да го направи като се запише за участие в автопохода на страницата на клуб AvangarD във Facebook.  За целта трябва да изпрати снимка на своята кола до организаторите, като автомобилът трябва да отговаря на условието да е ретро, класически или атрактивен съвременен модел. Пълната програма на автомобилното туристическо шествие може да видите отново на страницата на клуба.

Припомняме, че през юни тази година Kaufland и AvangarD Club Classic организираха съвместен ретро парад на открития паркинг с панорамна гледка на столичния хипермаркет на веригата в кв. „Банишора“.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София