Каква е тайната съставка в кето пицата на Николаос Цитиридис?

гр. София, 25 октомври 2022 г.
Каква е тайната съставка в кето пицата на Николаос Цитиридис?

Кето пица е любимата рецепта на телевизионния водещ Николаос Цитиридис. Той не пропуска да я приготви, когато кулинарната "муза" връхлети кухнята му, както се случи този понеделник. Преди да сложи престилката, популярният комик се отправи към най-близкия Kaufland, където се снабди с всичко необходимо за любимата пица.

"Музата в кухнята ме обля като цунами вълна този понеделник. Когато стане така, тръгвам към Кауфланд, защото там има винаги това, което търся - качество, свежест и изгодна цена.", написа в Instagram телевизионният водещ. Така той разкри тайната съставка на своята любима рецепта – вдъхновение и качествени продукти от Kaufland. Цитиридис не скри, че преди пазар, разглежда брошурата на търговската верига не само за интересни предложения, но и за да се ориентира кои са най-атрактивните ценови предложения за текущата седмица. "Умното пазаруване започва с планиране на разходите и с конкретен списък и завършва с цунами в кухнята и облизване на пръстите", каза TV водещият.  

Първият продукт в списъка му за пазаруване този понеделник бяха крехки пилешки филенца "Шеф Месар". От тях Цитиридис приготви блата за своята кето пица, който не е от тесто, а от месо. За плънката той си купи висококачествен бекон, сочна моцарела и хрупкави кисели краставички от собствената марка на Kaufland - K-Classic. "Фен съм на тези малки краставички и съм готов да злоупотребявам с тях по всяко време", призна водещият. В количката му за пазаруване място намериха още яйца и кашкавал "Брей", свежа рукола и био чери домати.

Кето режимът на хранене е популярен по цял свят. Той включва прием на продукти с много ниско съдържание на въглехидрати, заменени предимно с мазнини и протеин. Но кето пицата е любима на Николаос Цитиридис по други причини. "Тази пица е супер вкусна и супер яка. Казано с една дума и на чист български език – АМЕЙЗИНГ".

Рецептата на "АМЕЙЗИНГ пица ала Николаос" е първата от поредицата любими рецепти за вкусни вечери, които популярни личности ще приготвят с качествени и свежи продукти от Kaufland. Във време на растяща инфлация разумното пазаруване е все по-важна тема за потребителите. За да превърне тази нелека задача във вдъхновение за готвене, Kaufland инициира поредицата с любими рецепти на родни "звезди", които като всички държат на атрактивните цени, без да искат да правят компромис в качеството.

В хипермаркетите на Kaufland може да бъде открит несравним избор от над 20 000 продукти с високо качество. Най-интересните и атрактивни предложения на веригата тази седмица са ТУК.  

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София