Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

гр. София, 12 септември 2022 г.
Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на учебната година и ще отпразнува 100 000 последователи в своя TikTok канал на 13 септември със специално TikTok събитие. То ще се състои на паркинга на хипермаркета на Kaufland на бул. "Ген. Тотлебен" и ще започне в 16.30 часа.

Много игри и вълнуващи преживявания очакват всички гости на събитието. Сред специалните изненади ще е срещата с 5 от най-актуалните TikTok звезди на България, които сред подрастващото поколение се радват на популярност сравнима с холивудските звезди.

Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън ще предизвикат гостите да се включат поредица от игри, за които единствено се изисква чувство за хумор и бързи реакции. Автографи няма да бъдат отказвани, като дори и да не сте подготвени, в Kaufland всеки може да намери богато разнообразие от високачествени ученически пособия, които могат лесно да се превърнат в уникат с пожеланието от любимата родна TikTok звезда.

Кулминацията в събитието ще е специален TikTok танц, в който ще бъдат предизвикани да се включат всички на живо. TikTok е най-популярната социална мрежа за подрастващото поколение, която придоби популярност именно с кратките си забавни видеа.
Освен поредицата от забавления, гостито на събитието ще видят на паркинга на Kaufland и инсталации, свързани с опазването на климата, както и ще научат повече за възможности за кариерно развитие, подкрепа и работа в компанията.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София