Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“

гр. София, 2 август 2022 г.
Изображение на обект за бързо хранене на Aladin на паркинга на хипермаркет Kaufland в град София, кв. Хаджи Димитър

Aladin с нов обект за бързо хранене на паркинга на веригата

Най-голямата верига за дюнери у нас вече може да бъде открита и на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „Хаджи Димитър“. Ритейлърът разшири партньорството си с Aladin Foods в продължение на концепцията си за предоставяне на разнообразни услуги на своите клиенти – One Stop Shopping. Хипермаркетите на Kaufland България постепенно се трансформират в своеобразни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни стоки и услуги на едно място.

„Непрекъснатото подобрение и разширение на услугата, която предоставяме на нашите клиенти, е част от политиката, с която Kaufland България отговаря на повишаващите се изисквания от страна на потребителите ни. Нашите хипермаркети се превръщат в места, на които можеш не само да напазаруваш, но и да платиш сметките си, да пиеш кафе, да се срещнеш с приятели. Разширяваме броя и вида на допълнителните услуги и високата обратна връзка от страна на клиентите ни е това, което ни показва, че сме на прав път“, обяви ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

Тя допълни, че освен с наложената в цялата страна марка дюнери, от началото на годината Kaufland България разширява партньорствата си с бизнеси като иновативната кафетерия COMPARTIDO, пицария Pizza Lab, суши щандовете на Obento Sushi.

„Откриването на нов обект на Aladin Foods към хипермаркет на Kaufland България е изключително важно партньорство за нас. Благодарение на него, Aladin Foods ще увеличи значително пазарния си дял – през обектите на Kaufland преминават седмично над 1 млн. клиенти“, заяви собственикът на веригата за бързо хранене Аладин Харфан.

В обекта в Хаджи Димитър се предлага целият асортимент от менюто на Aladin у нас – различни видове дюнери, бургери, пици и пилешки изкушения, както и фалафели. Тук се намира и така наречената електронна каса, която позволява автоматично да се направи поръчка, като по този начин клиентът пести време.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.


Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София