Над 120 прожекции на съвременни български филми на паркинга на Kaufland в "Младост" 4 до края на лятото

гр. София, 27 юли 2022 г.
Над 120 прожекции на съвременни български филми на паркинга на Kaufland в "Младост" 4 до края на лятото

Паркингът на най-новия хипермаркет на Kaufland в столичния район "Младост" 4 ще се превърне в кино на открито през август и септември. Стартът на киномаратона ще бъде даден с нашумелия български филм "Петя на моята Петя". Сред останалите заглавия, които зрителите ще могат да видят, са безспорният хит на Ники Илиев "Завръщане" 2, "Жълт Олеандър" с Китодар Тодоров и Мариан Вълев, последният филм с Лорина Камбурова – "Блаженият", "Бай Иван", "Бягство", "Възвишение", "Голата истина за група "Жигули" и много други.

"В Kaufland България непрекъснато работим в посока повишаване на добавената стойност към услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Възможността да съберем на едно място избрани български съвременни филми във формат "автокино на открито" на паркинга на най-новия ни хипермаркет в "Младост" 4 е израз на нашата концепцията за трансформация на хипермаркетите ни в One Stop Shopping пространства. Радваме се, че благодарение на партньорството ни с "Автокино София" можем да предоставим още една възможност на клиентите ни да се докоснат до качественото съвременно българско кино". Това коментира Диана Костова, която отговаря за организацията на събитието от страна на Kaufland България и ръководи отдела на компанията, който отдава площи под наем.

За реализация на проекта, на паркинга на Kaufland в "Младост" 4 (Околовръстен път 291) ще бъде издигнат 50 м² екран. Звукът ще бъде предаван от нискочестотно FM радио и ще се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, изписана на екрана. Прожекциите стартират от 21:00 ч. Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg и на място 10 минути преди прожекцията.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София