Двуседмичен street food фестивал в Kaufland с намаления до 45%

гр. София, 15 юли 2022 г.
Двуседмичен street food фестивал в Kaufland с намаления до 45%

За всички ценители на street food изкушенията Kaufland България стартира двуседмичен фестивал на уличната храна. До 24 юли посетителите на всички хипермаркети от веригата ще могат да се насладят на разнообразие от продукти за приготвяне на бургери, нетрадиционни сандвичи, буритоси, крилца, рецепти от Изтока и много други. Всички продукти, част от фестивала, са с намаления до 45%, като за максимално улеснение на клиента са събрани в специална фестивална брошура - от висококачествено кюфте на атрактивна цена за най-вкусния и оригинален бургер, през свежи зеленчуци и риба, с които могат да направят вкусен веджи или рибен сандвич, до автентични мексикански съставки за апетитно бурито или кесадия.

Всички, които си падат по култовите американските хотдози, могат да се възползват от специалните предложения на вкусни вурстчета в Kaufland, пухкави хлебчета и ароматна горчица. Към тях те могат да добавят оригинална мексиканска или традиционната чешка бира, които да закупят на промоционална цена.

Разнообразните видове хумус и автентичният арабски хляб са сред звездите на тази брошура. С тях любителите на кулинарните експерименти могат да приготвят собствена интерпретация на ориенталските специалитети и да усетят духа на Близкия изток.
Щандовете на Kaufland предлагат всичко необходимо, за да могат любителите и на сладките изкушения да си направят вкусни белгийски гофрети, включително и гофретник с незалепващо покритие.

За приготвянето на световноизвестния испански десерт чурос всички клиенти на Kaufland могат да се възползват от над 20% намаления на брашно, пудра захар и различни видове шоколад, с които могат да напълнят съблазнителния сладкиш.

Всички уникални рецепти могат да бъдат намерени на www. kaufland.bg/recepti.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София