Козунак с белгийски шоколад в Пекарната на Kaufland България за Великден

гр. София, 05 април 2022 г.
Козунак с белгийски шоколад в Пекарната на Kaufland България за Великден

Kaufland България ще предложи на своите клиенти за Великден козунак с белгийски шоколад. Той ще може да бъде закупен от Пекарната на компанията и е един от новите вкусове в асортимента на веригата още тази седмица.

За един от най-големите празници Kaufland България и тази година ще заложи на  родния вкус и качество. Компанията ще предложи богато разнообразие от над 20 вида български козунак. Те са произведени от 5 утвърдени производители и семейни фирми с наложени традиции в хлебарството, с които Kaufland си партнира. В отговор на различните клиентски предпочитания освен традиционните и добре познати вкусове, се предлагат и нови такива. Могат да бъдат открити както пакетирани, така и прясно изпечени и ръчно плетени, замесени с изцяло български брашна. Широката гама козунаци на компанията включва класически предложения без добавки, разнообразие от пълнежи като локум и стафиди или панетоне със стафиди и портокалови корички.

Пекарната на Kaufland отново ще предложи богат великденски асортимент от ръчно приготвените продукти и прясно изпечени на място козунаци, които са предпочитани от потребителите. Освен неустоимия козунак с белгийски шоколад, компанията добавя в асортимента си и козунак с нежен орехов пълнеж. Чрез включването на новите предложения Kaufland България за пореден път доказва стремежа си към това да предлага нови и разнообразни възможности за пазаруване на своите клиенти. Обогатяването на асортимента е и поредна стъпка от последователните усилия на компанията да удовлетворява изискванията и нуждите на потребителите.

За любителите на домашно приготвения козунак Kaufland България предлага разнообразие от рецепти. На специална страница на сайта на компанията, посветена на Великден, могат да бъдат намерени 10 изкушаващи рецепти. От традиционни, през интересни прочити като шоколадов козунак и козуначен венец, до предложения за унгарски и хърватски козунак.

Като верен партньор на всяко семейство, този Великден Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти богат избор от празнични предложения. Търговската верига обогатява стандартния си асортимент от над 20 000 артикула, средно за страната, с голямо разнообразие от хранителни и нехранителни продукти. Сред атрактивните предложения са както традиционни продукти, така и иновативни предложения и нови и екзотични вкусове. Клиентите могат да разчитат на висококачествено агнешко месо, зелена салата с български произход от производители, с които Kaufland има изградени дългогодишни партньорства. Категорията плодове и зеленчуци ще бъде обогатена с още над 210 артикула.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София