Kaufland България открива нов сезон на своята онлайн академия със златната Ивет Горанова

гр. София, 21 октомври 2021 г.

На 28.10. стартира обновената онлайн академия, която Kaufland България организира под формата на събития в социални мрежи. Името на поредицата семинари, която започва своя трети сезон, е "We Know, You Grow". Достъпът до нея е свободен и всеки би могъл да се включи, като се присъедини в събитията, организирани в корпоративната страница на компанията във Фейсбук.

Академията тази есен се завръща с още по-интересни теми, истории и говорители и за първи път от старта на инициативата, Kaufland дава възможност на външни лектори да се включат в нея. Първият гост-лектор в новия сезон на "We Know, You Grow" е Ивет Горанова – златното българско момиче от Летните олимпийски игри в Токио. За погледа от върха на една жена, сбъднала своята мечта, за успешната история на упорития труд, мотивация и борбеност, за предизвикателствата по пътя - всичко това ще разкаже от първо лице самата Ивет Горанова. Всеки гост на събитието ще има възможност да зададе своите въпроси към Ивет след нейното интервю, модерирано от екипа на Kaufland България.

За повече информация – посетете секция “Събития“ във Фейсбук страницата на Kaufland България и предстоящото онлай събитие със заглавие "We Know, You Grow: Златната история за упорития труд, мотивация и борбеност", където до 27.10. всеки може да запази безплатно място в  специално създадената регистрационна форма.

Началото на онлайн академията на Kaufland България бе положено през 2020 година. Семинарите на академията са насочени основно към млади хора без или с малък професионален опит. Концепцията на обучението е да даде възможност на професионалисти от компанията да споделят добри практики от своята работа по разнообразни теми, свързани с изграждането на професионални и личностни умения като работа в екип, управление на времето, креативно мислене, приоритизиране на задачи и много други. Лекторите са представители на различни отдели на компанията - от търговия и продажби до маркетинг и комуникации, човешки ресурси, финанси, счетоводство и други. В новото издание на “We Know You Grow” експертите на компанията ще допълнят представянето си с изявени български личности от света на спорта, изкуството, медиите, публичния сектор.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2019 г. компанията разполага с 60 хипермаркета в 34 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото "Действията носят промяната" се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София