Kaufland България ще отбележи Денят на детето с Празник за малките

гр. София, 28 май 2021 г.

Kaufland България ще отбележи Денят на детето със специален Празник за малките. Събитието ще се проведе на 29 май от 10:00 до 14:00 часа на паркинга на хипермаркет Kaufland - Крива река (бул. „ген. Тотлебен“ 36). По време на събитието компанията ще представи селекция от пет собствени марки и ще зарадва своите гости с празнична програма, която включва забавления с аниматори, стена за катерене, специален фото кът и детски коктейли за още по-добро настроение.

Богатото портфолиото от собствени марки на компанията включва над 40 бранда в различни категории, като тази събота родители и малчугани ще могат да се запознаят отблизо с едни от най-любимите детски брандове на веригата. Посетителите ще имат възможност да си закупят от техния асортимент на специални pop-up щандове, както и да получат съдействие от консултантите на веригата при избора на най-подходящия продукт спрямо техните нужди.

На щанда на козметичната линия „bevola®”  освен продукти от марката, на разположение за семействата и техните деца ще бъде специалист дерматолог, който ще дава полезни съвети и информация. Детската серия Kuniboo®. ще предизвика малчуганите да изберат перфектния стил за празника, а специална арт зона ще посрещне  всеки проявил интерес към пъстрия и цветен свят на играчките с марка Kidland®. Любимата ученическа марка на Kaufland Hip&Hopps® ще очаква младежите също със собствен щанд и забавни активности, а игрите в зоната на спортната серия Newcential® ще провокират паметта и концентрацията на посетителите.

Kaufland активно развива богатото си портфолио си от собствени марки. Те притежават редица сертификации за качество и произход. Търговската верига проследява целия производствен процес на своите брандове, което й дава възможност да контролира непрекъснато качеството на продуктите си. Високото качество в комбинация с атрактивните цени превръщат собствените марки на Kaufland България в предпочитан избор на българските потребители.

Събитието е част от усилията, които Kaufland полага в ролята си на лоялен партньор на семействата с деца, като се стреми да даде добавена стойност за тях, създавайки преживяване за цялото семейство.

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. С екип от над 6 000 служители компанията е един от най-големите работодатели в страната.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София