Ненчо Балабанов стана част от екипа на Kaufland за един ден

гр. София, 02 март 2021 г.

Ненчо Балабанов се присъедини към екипа на Kaufland за един ден и зарадва с присъствието си клиентите в един от хипермаркетите на веригата в столицата. Неговото ново превъплъщение като част от екипа на търговската верига е в отговор на предизвикателство, което компанията отправи към четири популярни личности по случай своята 15-годишнина на българския пазар.

В рамките на предизвикателството Ненчо Балабанов получи възможност да се запознае с естеството на работа на един служител “Млечни продукти“ във веригата. В началото на своя работен ден Ненчо премина обучение, свързано с неговите основни задачи, сред които бяха подредбата и зареждането на млечни продукти. Една от най-приятните задачи за него се оказа обслужването на клиентите. Те получиха професионална помощ в избора си на продукти от Ненчо, който с широка усмивка и при спазване на всички процедури и изисквания на професията, ги насочваше към това, което търсят.

“На пръв поглед изглежда лесно, но всъщност работата е много отговорна. Когато имаш толкова много стоки в един такъв хипермаркет, клиентите наистина имат нужда от тези хора, за да им помогнат да изберат по-бързо, защото времето за всеки от нас е много ценно.“ сподели Ненчо Балабанов след края на своя работен ден. „Прекарах един много емоционален ден. За мен беше удоволствие да разбера какво е да си част от екипа на Kaufland и да видя доволните погледи на клиентите, когато им помогна да си изберат най-добрия за тях продукт.“, допълни актьорът.

Как Ненчо Балабанов се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео, публикувано във Facebook страницата на Kaufland България.

Търговската верига вече показа преживяването на Поли Генова в ролята ѝ на касиер в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в гр. Пловдив. Другите известни личности, които приеха предизвикателството на търговската верига, са актьорът Александър Сано и инфлуенсъра Елекса, които скоро ще влязат в ролята на служители на компанията и в рамките на един ден ще се присъединят към екипа на специално избран за всеки от тях хипермаркет на веригата.

Kaufland България присъства на българския пазар от 2006 година и през 2021-ва отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

 

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 служители. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 г. до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София