Елекса стана част от екипа на Kaufland за един ден

гр. София, 19 март 2021 г.
Елекса стана част от екипа на Kaufland за един ден

Елекса се присъедини към екипа на Kaufland в Студентски град за един ден. Следваната в TikTok и YouTube от хиляди българи млада дама зарадва клиентите на търговската верига, като ги обслужваше на щанда за свежо месо. Елекса прекара един работен ден в Kaufland в отговор на предизвикателство, което компанията отправи към четири популярни личности по случай своята 15-годишнина в България.

"Не съм подозирала колко много проверки и контрол на пресните меса  се правят в Kaufland. Страхотно е, че има хора, които се грижат за това,“ сподели Елекса в края на динамичния си работен ден, в рамките на който се запозна с естеството на работа на служителите, отговарящи за месото на свежата витрина в Kaufland. Търговската верига е безкомпромисна по отношение на качеството, като прилага многостепенна система за контрол и мониторинг на качеството на продуктите. Kaufland следи стриктно качеството още при производството на месото, през неговия прием в Логистичен център и преноса му при съответните температурни режими, до излагането му в хипермаркета, където са внедрени целодневни процеси за контрол на свежата продукция.

Елекса разказа, че включвайки се в инициативата на Kaufland по повод 15-годишнината на веригата, тя на практика успява да сбъдне една своя мечта – да работи в магазин, който предлага месо. По време на своя работен ден Елекса преминава обучение като служител в хипермаркета и получава възможност да следи дали се спазват строгите правила за качество на месото.

Как Елекса се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео на Facebook страницата на Kaufland България.

Търговската верига вече показа преживяването на Поли Генова в ролята ѝ на касиер в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в гр. Пловдив. Ненчо Балабанов също прекара един работен ден на щанд „Млечни продукти“ в Kaufland Студентски град. Тепърва предстои да видим и работния ден на Александър Сано в Kaufland Перник.

Kaufland България присъства на българския пазар от 2006 година и през 2021-ва отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 служители. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 г. до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София