Александър Сано стана част от екипа на Kaufland Перник за ден

гр. София, 30 март 2021 г.
Александър Сано стана част от екипа на Kaufland Перник за ден

Един от най-обичаните актьори на България Александър Сано се присъедини към екипа на Kaufland Перник за един ден. Той беше отговорен за сектор "Плодове и зеленчуци", а сред неговите основни задължения бяха зареждането на стока и поддържането на изряден вид на сектора през целия ден. Сано прекара един ден като служител на Kaufland в отговор на предизвикателство, което компанията отправи към четири популярни личности по случай своята 15-годишнина в България.

Работният ден на Александър Сано в Kaufland започна в 05:30 ч. сутринта с обучение, след което актьорът премина към изпълнение на служебните си задължения. "Сега, когато съм вътре в "отбора" на Kaufland оценявам това, което служителите правят всеки ден. Наистина, достойно за уважение“, сподели Сано.

Една от най-важните задачи пред служителите във филиалите на Kaufland е да създадат позитивна атмосфера и приятен процес на пазаруване. Именно това направи и Александър Сано, помагайки на клиентите да избират, претеглят и опаковат свежите плодове и зеленчуци. Атмосферата в хипермаркета беше оживена и въпреки маската, клиентите бързо разпознаха  актьора.

Как Александър Сано се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео на Facebook страницата на Kaufland България.

Търговската верига вече показа преживяването на Поли Генова в ролята ѝ на касиер в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в гр. Пловдив. Ненчо Балабанов също прекара един работен ден на щанд "Млечни продукти“ в Kaufland Студентски град. В същия хипермаркет популярната в социалните мрежи млада дама Елекса обслужваше клиенти на щанда за свежо месо.

Kaufland България е на българския пазар от 2006 г. През 2021 г. компанията отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20 000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в сектора на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен лидер с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 служители. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с асортимент, надхвърлящ 20 000 артикула в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 г. до днес компанията се превръща в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София