Kaufland увеличава асортимента си в Бургас с над 400 нови предложения

гр. Бургас, 20 ноември 2020 г.

Kaufland България осъществи мащабна модернизация на хипермаркета си в гр. Бургас на ул. „Янко Комитов“ 8. С тази стъпка лидерът в модерната търговия у нас цели да осигури на своите клиенти в града още по-качествено и удобно пазаруване, както и достъп до обогатен асортимент с близо 400 нови продуктови предложения. Част от нововъведенията са фермерски щанд, „To Go“ витрина и детски колички, предназначени за  най-малките посетители на Kaufland.

Хипермаркетът посреща клиентите си с паркинг с подновена настилка. Обектът разполага с напълно обновен и още по-модерен екстериор. Новост за гражданите на Бургас е по-функционалната подредба на хипермаркета, осъществена според последните тенденции в модерната търговия. Въведена е и навигационна система, специално създадена за улеснение на потребителите – посредством цветови кодове, икони и текстове, те могат да се насочат бързо и лесно към желаните от тях продуктови секции в хипермаркета. Посетителите на хипермаркета веднага ще забележат и освеженото входно антре и новата визия на сектор „Информация“.

Изцяло нова концепция за хипермаркета е и т.нар. „To Go” витрина. Тя се намира непосредствено след входа на обекта и предлага основно свежи пакетирани храни и напитки. Концепцията е изградена съобразно изискванията на клиентите със забързано ежедневие. Секторът „Плодове и зеленчуци“ разполага с нов щанд за свежи подправки, което стимулира клиентите да поднасят повече свежест и аромат на трапезата у дома. Допълнителни висококачествени млечни и месни продукти от български производители са разположени в нововъведения фермерски щанд. Чрез поетапното изграждане на фермерски щандове в хипермаркетите си в страната Kaufland задълбочава своето дългогодишно устойчиво партньорство с български производители и утвърждава подкрепата си към малкия и средния бизнес в страната.

С нова визия разполага и следкасовата зона на хипермаркета. На разположение за клиентите в Бургас са два изцяло нови обекта – верига оптики и заведение за бързо хранене, както и вече съществуващите платежни услуги, аптека, пекарна за ядки, магазин за сладки пакетирани храни и тютюневи изделия, детски дрехи и верига за обувки. На паркинга на хипермаркета се предлагат още ключарски, застрахователни и автомобилни услуги. Обектът разполага и с автомивка и представителства на два автомобилни бранда. Чрез отдаването на своите площи под наем Kaufland България осигурява на клиентите възможност да комбинират удобния пазар с редица други услуги, от които често имат нужда в своето ежедневие.

 

Важна информация за клиентите на Kaufland в цялата страна е полученият първи по рода си международен сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield. Сертификацията гарантира най-високо, отлично ниво на мерките за безопасност, хигиена и превенция, които търговската верига прилага във всички свои обекти в условия на COVID-19.

За своите близо 15 години в България, Kaufland създаде мрежа от хипермаркети на територията на цялата страна. Изграждайки обекти в ключови региони, компанията прави достъпна широката си гама от качествени продукти на отлични цени. По този начин Kaufland оказва силно позитивно влияние върху развитието на националната и местната икономика, родното производство и стандарта на живот в регионите. Постига го чрез развитие на инфраструктурата по места, въвеждане и изпълнение на устойчиви политики за опазване на околната среда и в полза на обществото, както и в качеството си на един от най-големите и сигурни работодатели в България с екип от близо 6000 служители.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 служители. През 2019 г. компанията разполага с 60  хипермаркета в 34 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лв.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София