Kaufland модернизира хипермаркета си в Монтана

гр. София, 07 октомври 2020 г.

Kaufland България модернизира хипермаркета си в гр. Монтана на бул. "3-ти март" 139. Обектът разполага с по-модерен екстериор и интериор и функционални решения, които позволяват на клиентите да избират сред разнообразие от качествени и свежи продукти по лесен, бърз и интуитивен начин. Чрез мащабната модернизация Kaufland цели да осигури на своите клиенти в града още по-качествено и удобно пазаруване.

Обновеният хипермаркет посреща клиентите с изцяло реновиран паркинг за максимално удобство. Разширен е секторът "Плодове и зеленчуци", което позволява на клиентите да пазаруват с още по-голям комфорт. Част от нововъведенията в хипермаркета е навигационната система, специално създадена за улеснение на потребителите – посредством цветови кодове, икони и текстове, те могат да се насочат бързо и лесно до желаните от тях продуктови секции на хипермаркета.

Новите предложения в асортимента на Kaufland на бул. "3-ти март" 139 включват млечни и месни продукти, сред които 20 допълнителни висококачествени продукта от български производители, разположени в напълно новия за обекта фермерски щанд. Чрез поетапното изграждане на фермерски щандове в хипермаркетите си в страната, Kaufland продължава партньорството си с български производители като част от последователна политика в подкрепа на малкия и среден бизнес в България.

Изцяло нова концепция за хипермаркета е и т.нар. "To Go" витрина. Тя се намира непосредствено след входа на обекта и предлага основно свежи пакетирани храни и напитки. Концепцията е изградена съобразно изискванията на клиентите със забързано ежедневие.

Хладилната техника на свежа витрина е подменена с нови, енергийно ефективни уреди като част от цялостната политика за опазване на околната среда, която Kaufland България води по отношение на строителството и оборудването на своите обекти.

За своите близо 15 години в България, Kaufland създаде мрежа от хипермаркети на територията на цялата страна. Изграждайки обекти в ключови региони, компанията прави достъпна широката си гама от качествени продукти на отлични цени. По този начин Kaufland оказва силно позитивно влияние върху развитието на националната и местната икономика, родното производство и стандарта на живот в регионите. Постига го чрез развитие на инфраструктурата по места, въвеждане и изпълнение на устойчиви политики за опазване на околната среда и в полза на обществото, както и в качеството си на един от най-големите и сигурни работодатели в България с екип от близо 6 000 служители.

За Kaufland:

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета на територията на 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София