„Бързи“ каси в Kaufland обслужват клиенти за близо 1 минута

гр. София, 30 септември 2020 г.

Всеки от 60-те хипермаркета в страната вече разполага с т.нар. бърза касова лента, гарантираща удобство на клиентите с кратки списъци за покупки

Клиентите на Kaufland България вече могат да се възползват от каси за бързо обслужване. Те са създадени специално за хора с покупки от до шест артикула, а изчисленията на Kaufland са, че средното време за обслужване на клиент ще бъде около 1 минута. Експресните каси са допълнително удобство за клиенти, които се връщат, за да допълнят покупките си с пропуснат продукт, или пък посещават хипермаркетите за бърза покупка на обяд в рамките на ограниченото време на своята почивка.

Всеки от 60-те хипермаркета Kaufland разполага средно с 13 каси. Към тях са добавени и ленти за експресно обслужване, целящи да осигурят ефективно пазаруване и приятно изживяване и на клиентите с до 6 артикула. „Бързите“ каси работят през целия ден и затварят 1 час преди края на работното време на съответния обект.

Клиентската удовлетвореност и качествено обслужване са приоритет в търговската политика на Kaufland България и са водещи при въвеждането на новости в асортимента и в обслужването. Те са в основата и на обещанията на компанията към клиента, като гаранцията за бързо обслужване на каса е ключово сред тях. Идеята за създаването на допълнително удобство, което пести време на клиентите, е на служители в търговските обекти, които предлагат това решение с цел допълнително подобряване качеството на обслужване в контекста на динамичните потребности на клиентите.

Вследствие на поетите и изпълнени обещания към своите клиентите Kaufland България получи признанието „Любима търговска верига“ на българите в единствената потребителска класация у нас “Моите любими марки“, като наградата е доказателство за високото ниво на удовлетвореност от страна на клиентите.

За Kaufland:

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета на територията на 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София