Kaufland България организира безплатно автокино с български филми

гр. София, 21 юли 2020 г.
Безплатно автокино на паркинга на Kaufland в София

„Диви и щастливи“ и „Привличане“ са двете заглавия, които ще бъдат прожектирани на 24 и 31 юли на паркинга на Kaufland на бул. „Ген. Тотлебен“ 26, София

Kaufland България организира безплатно автокино с български филми на паркинга на своя хипермаркет на бул. „Ген. Тотлебен“ 26 в София. Едни от най-новите заглавия на родното кино, дело на режисьора Мартин Макариев, ще зарадват киноманите в две поредни петъчни вечери. „Диви и щастливи“ е първият филм, който ще бъде прожектиран на 24 юли, а „Привличане“ е лентата, която ще гостува на автокиното на 31 юли. 

Двете прожекции са с начален час 21:30 часа, а зрителите ще имат възможността да паркират своите автомобили от 20:00 часа, като капацитетът на паркинга е до 150 места. За улеснение компанията осигурява специален екип на място, който ще разпределя разположението на автомобилите така, че всеки да може да се наслади на прожекцията необезпокоявано и с ясна видимост към специално построения за целта огромен екран. 

За да бъде преживяването наистина като на кино, но без да се нарушава спокойствието на живущите в района, всеки зрител ще трябва да настрои радиостанцията в своя автомобил на конкретна честота, за да приема безпроблемно звука от филма. Всеки гост на автокиното ще получи по-конкретна информация за това от екипа на място. 

Специален гост на автокиното, организирано от Kaufland България, ще бъде известният и обичан актьор и продуцент Александър Сано. Освен, че изпълнява главна роля и в двете ленти, Сано съпродуцира „Диви и щастливи“ заедно с актрисата Яна Маринова. През изминалите месеци двамата представиха „Диви и щастливи“ и „Привличане“  в поредица от прожекции на открито из цялата страна.  

Любопитен факт е, че част от сцените във филма „Диви и щастливи“ са снимани именно на паркинг на един от хипермаркетите на Kaufland в София. 

Инициативата има за цел да осигури алтернативна възможност на хората да гледат български филми на голям екран и на открито през лятото, като компанията предприема и спазва стриктно всички противоепидемични мерки.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета на територията на 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София