Kaufland България награди големите победители в играта за три чисто нови автомобила

София, 12 юни 2020 г.

Гордите собственици на трите автомобила BWM X1 xDrive18d са от Монтана, Хасково и Ботевград

В присъствието на нотариус Kaufland България връчи официално ключовете към трите чисто нови автомобила BMW X1 xDrive18d на тримата големи победители в играта „Искам аз колата“, която компанията организира по-рано тази година. Печелившите бяха изтеглени на 29 май чрез жребий, предаван на живо във Фейсбук страницата на търговската верига и в присъствието на комисия, гарантираща прозрачността и коректността при избора на победителите.

Горд собственик на оранжевия автомобил BMW X1 стана Красимир Савчев от Монтана, който не скри радостта си от получената награда: „Щастлив съм и все още не мога да повярвам. Благодаря на всички!“

Същият модел, но в елегантен бял цвят, е вече притежание на Елена Генева от Хасково. „Нямах автомобил, затова много благодаря! Не очаквах и все още не знам какво да кажа, чувствам се страхотно,“ сподели тя.

Третото BMW в черен цвят ще шофира Христо Гергов от Ботевград, който сподели, че е много развълнуван, защото за първи път печели подобна сериозна награда. „Редовно пазаруваме в Kaufland и редовно участваме в игрите, които организирате. Ето, че има защо. Изключително съм радостен!“

Kaufland България отново честити на тримата победители и им пожелава да ползват чисто новите си автомобили внимателно и със здраве.


За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София