Kaufland България намалява цените на над 700 продукта от 1 юли

гр. София, 30 юни 2020 г.

Kaufland България намалява цените на над 700 продукта от своя асортимент. Новите цени ще бъдат с близо 10% по-ниски за артикул, като промяната настъпва в следствие на намалената ДДС ставка, която влиза в сила от 1 юли 2020 г.

Над 250 бебешки продукта ще се предлагат на по-ниски цени в Kaufland от началото на юли. Сред тях са артикули като пелени, гащички, пюрета, каши, млека и други бебешки храни. По-ниски ще бъдат цените в Kaufland и на над 450 заглавия на книги. Сред тях са детски, юношески и занимателни книги, кулинарни книги, чуждоезиково обучение, художествена литература и други. Всеки месец Kaufland обогатява своя асортимент от книги със средно 20 нови заглавия. По този начин компанията предоставя на своите клиенти на територията на цялата страна възможност непрекъснато да откриват разнообразие от четива на добри цени.

Осигуряването на богат продуктов асортимент на отлични цени е едно от най-важните обещания на Kaufland към клиентите, което търговската верига изпълнява. Намаляването на ДДС ставките на определени категории артикули дава възможност на компанията да внесе допълнителни промени в ценовата си политика в полза на клиентите. С това Kaufland помага на българските потребители да си осигуряват необходимите за тях качествени продукти на още по-добри цени.

Като лидер в сектора за модерна търговия, основна цел на Kaufland е да бъде верен партньор на българското семейство. Търговската верига непрекъснато адаптира своите ценови предложения спрямо нуждите на своите клиенти. Във връзка с обявеното по-рано тази година извънредно положение Kaufland замрази цените на 1000 артикула от собствените си марки продукти, а благодарение на актуалната кампанията „Твоята Kaufland цена“, потребителите могат да намерят богат избор от качествени продукти на изключително атрактивни цени.

Търговската верига предлага разнообразен асортимент, който надхвърля 20 000 артикула в най-големите обекти на компанията на територията на страната. За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест на предлаганите в асортимента си продукти. Повече за всички обещания на компанията към нейните клиенти можете да откриете тук.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София