Kaufland България с нови членове в мениджърския състав

София, 4 октомври 2019 г.
Изображения на новите членове на мениджърския състав на Kaufland България
  • Лаура Ману е новият директор дирекция „Търговия и маркетинг“ и член на борда на компанията
  • Петя Владимирова е новият директор „Централни отдели“ и прокурист
  • Васил Василев е директор „Свежи храни“ и прокурист
  •  Христо Атанасов поема управлението на „Храни сух асортимент“, „Нехранителни стоки“ и функцията прокурист  

Kaufland България обявява промени в мениджърския състав на дирекциите „Търговия и маркетинг“ и „Централни отдели“.
Лаура Ману е новият директор на дирекция „Търговия и маркетинг“ и член на борда на компанията. Тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на търговската и маркетинговата дейност на компанията. Лаура има 16-годишен опит в сферата на модерната търговия, като в последните 11 години е ключова част от екипа на Kaufland Румъния, където е заемала позиции като търговец, мениджър управление на категория, директор направление „Храни сух асортимент“. Преди да се присъедини към Kaufland Румъния, е била част от търговския екип на Rewe Румъния. Владее румънски, английски и немски език.


Петя Владимирова поема функцията прокурист и управлението на дирекция „Централни отдели“, част от която са направленията "Експанзия и строителство", „Инвестиции и процеси“, „Снабдяване“, „Техническо управление на недвижимостите“, „Централно управление на недвижимостите“. Петя има над 13 години опит - 12 от тях като част от екипа на Kaufland България. Притежава магистърска степен по икономика и социална и културна история от университета Leuphana в Люнебург, Германия. Владее немски и английски език.


Kaufland България обявява и двама нови прокуристи в дирекция „Търговия и маркетинг“ – Васил Василев, директор „Свежи храни“, и Христо Атанасов, директор „Храни сух асортимент“ и „Нехранителни стоки“.


Васил Василев има над 20 години опит в търговията с хранителни и нехранителни стоки. Той е ключова част от търговския екип на Kaufland България вече над 6 години, като предишният му опит включва позиции в METRO Cash and Carry България, Mr. Bricolage и BILLA България. Васил има магистърска степен по инженeрна биотехнология от ХТМУ и магистърска степен по бизнес администрация от университета Еразмус Ротердам.


Христо Атанасов се присъединява към Kaufland България като прокурист през октомври 2019 г., като поема и ръководството на направленията „Храни сух асортимент“ и  „Нехранителни стоки“. В своята близо 20-годишна кариера е заемал различни позиции, последните от които са Главен оперативен директор и член на борда на директорите на BILLA България, където е отговарял за търговията и маркетинга, управлението на промоции и развитие на собствени марки, логистика. В последната година е бил член на борда на директорите и Главен директор „Търговия и маркетинг“ в Максима България.


За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg


Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София