Kaufland България създава информационна платформа за родители в партньорство с Българската педиатрична асоциация и списание "Здраво дете"

София, 01 юли 2019 г.

Kaufland България създаде нов онлайн информационен портал "Ние сме семейство" с цел да подпомага родителите в грижата за техните деца. Това е поредна стъпка в стремежа на компанията да бъде доверен партньор на българските семейства, като предлага както качествени продукти, така и качествено експертно съдържание.

Сред функционалностите на платформата е информационен бюлетин "Ние сме семейство", който включва статии, разработени от онлайн платформата „Здраво дете“ с подкрепата на Българска педиатрична асоциация, към бъдещите и настоящите родители. Съветите обхващат както периода на бременността, така и отглеждането на детето до 6-годишна възраст. Сред темите са хранене и отглеждане на детето, информация за очакваното развитие в различните възрасти в комбинация с подходящи игри, кулинарни рецепти и други.

Всеки, регистрирал се в портала "Ние сме семейство", получава достъп до бюлетина с експертно съдържание, както и до информация за продукти и специални предложения. Регистрацията е напълно безплатна, а единственото условие е потребителите, желаещи да се регистрират, да са бъдещи или настоящи родители на дете до 6-годишна възраст.

Освен достъп до информационно съдържание, регистрираните родители на новородени участват и в активацията "Добре дошло, слънчице". Всеки месец на томболен принцип Kaufland България ще избира 100 печеливши сред регистрираните в кампанията, които ще получават специален детски подаръчен сет, включващ персонализирана кърпа за баня с името на бебето, козметични продукти за бебешка и детска грижа bevola, ваучери за отстъпка от собствената марка за детски продукти Kuniboo и други изненади.

Като надежден партньор на българските семейства Kaufland България предлага богат, устойчив и качествен асортимент от собствени марки, създаден с мисъл и отговорност към най-малките. Така например, собствената козметична марка bevola включва широк спектър от дерматологично тествани бебешки продукти. Компанията вече предлага и детски текстил, създаден с мисъл и грижа за природата. Собствената марка дрехи за най-малките – Kuniboo - е изработена от висококачествени материи по строги критерии, като за всеки артикул са използвани влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**.

Компанията обогати асортимента си и с модерна собствена линия дрехи за деца в училищна възраст – Hip&Hopps. Продуктите са изработени от естествени влакна от био памук без замърсители, сертифициран по стандарта GOTS*. Линията е произведена при щадящи околната среда условия и продуктите са тествани в независими лаборатории и институти.

В края на миналата година Kaufland въведе на пазара и първата си собствена марка детски играчки Kidland.

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.
**Стандарт Ökotex 100: Глобален стандарт за независимо тестване и сертифициране на текстилни продукти, който гарантира, че всички части на артикула отговарят на изискванията и критериите, които са поставени: текстил, копчета, етикети, използвани цветове, конци, ципове.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19