Kaufland България подкрепя дарителската кампания "Купи и дари" на Ротаракт в Пловдив и във Велико Търново

София, 18 април 2019 г.

Kaufland България подкрепя за поредна година благотворителната кампания "Купи и дари" на младежката организация Ротаракт. Мисията на инициативата е да осигури хранителни продукти на нуждаещи се деца, семейства и възрастни хора.

Акцията ще се състои на 20 април (събота) от 10 до 18 часа в хипермаркетите на Kaufland България в Пловдив и във Велико Търново. На изхода на всеки от тях ще бъдат поставени колички с визията на кампанията, в които всеки може да остави трайни пакетирани хранителни продукти (олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, варива, вафли, кроасани) и да ги дари за благородната кауза.

Продуктите ще бъдат предоставени на комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“ в Пловдив, на фондация за социални услуги „Жулевия дом“ в село Лесичово, на Дом за стари хора “Венета Ботева” – Велико Търново, Домашен социален патронаж - Дебелец, както и на семейства в нужда от Велико Търново.

Списък на хипермаркетите Kaufland, участващи в кампанията „Купи и дари“:

  • Пловдив – жк. „Смирненски“, бул. „Пещерско шосе“ № 36;
  • Пловдив – жк. „Кючук Париж“, ул. „Македония“ № 97Б;
  • Пловдив – жк. „Гагарин“, ул. „Брезовско шосе“ № 127;
  • Пловдив – жк. „Тракия“, ул. „Цариградско шосе“  №94;
  • Пловдив – жк. „Христо Ботев –юг“, ул. „Македония“ №97Б;
  • Велико Търново – бул. „Краков“ 2Б.


Социалната отговорност е неразделна част от корпоративната политика на Kaufland България. Компанията непрекъснато доказва, че е съпричастна към проблемите на обществото и подкрепя редица инициативи. Сред тях са „Топъл обяд“ на БЧК, „Великден за всеки“ и Социална кухня на Омбудсмана на Република България.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Отдел Корпоративни комуникации
ул. Скопие № 1А
1233 София
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19