Kaufland обогатява сезонния асортимент на собствената си модерна линия дрехи за деца Hip&Hopps® с близо 20 продукта

София, 21 януари 2019 г.

Kaufland обогатява предложенията на собствената си модна линия дрехи за деца Hip&Hopps® с близо 20 нови сезонни продукта. Така колекцията на марката вече включва над 75 артикула. В разгара на зимния сезон компанията мисли за най-малките членове на семейството, като представя разнообразие от текстил, изработен с естествени влакна от биопамук без замърсители.

Компанията допълва Hip&Hopps® колекцията си с нови модели детски якета, дънки, блузи с дълъг ръкав, суитшърти, пуловери и ризи, спортни панталони и клинове, боти и спортни обувки за момичета и момчета в различни цветове и размери.

Hip&Hopps® e млада по дух марка, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години. Произведена по щадящ природата начин, линията е изработена от мек и удобен за носене органичен памук, сертифициран по стандарта GOTS*. Продуктите от серията впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Всички продукти на  Hip&Hopps® са тествани в независими лаборатории и институти.

Hip&Hopps® е част от богатото портфолио от собствени марки на Kaufland, създадени с мисъл за цялото семейство и с внимание към околната среда. Колекцията се допълва от Kuniboo® – собствената линия бебешки дрехи на търговската верига, изработени изцяло от био памук с грижа за най-малките. В началото на годината компанията представи и Newletics® – нова спортна линия, изработена от органичен памук без замърсители за всички спортуващи – от начинаещия до професионалиста.

*Стандартът GOTS (Глобален органичен текстилен стандарт) включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.


„Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София