Изключителен старт на първото издание на кариерната програма на Kaufland България „Управители на бъдещето“

София, 22 октомври 2018 г.
  • Първите назначения по програмата за подготовка на кадри вече са факт
  • Нови групи по програмата започват в началото на месеците януари, април, юли и октомври

Kaufland България отчита изключително успешен старт на кариерната програма „Управители на бъдещето“, за която компанията получи над 1000 кандидатури. Няколко месеца след началото първите назначения по програмата вече са факт. Избраните са Кирил Лудачки и Виктор Мерджанов, които ще преминат мащабна обучителна програма, която включва дейности в различни отдели в офиса на компанията и работа във филиали в страната. Кирил Лудачки започва кариерния си път в дирекция “Управление на веригата за доставки”, докато Виктор Мерджанов дава старт на професионалната си кариера в дирекция “Търговия и Маркетинг”.

„Завърших Логистика и транспорт в Холандия и макар да имах възможността да се развивам в чужбина, избрах да се върна в България. Kaufland отговори точно на профила на търсената от мен компания – международен мащаб, английски и немски работни езици, работа по специалността. Радвам се, че преминах успешно подробния процес на подбор. Първите ми впечатления от екипа са страхотни. Призовавам всеки, който тепърва прави първите си кариерни стъпки, да направи своя опит в „Управители на бъдещето“, защото възможностите са неограничени – продължителност от една година, различни отдели и дирекции, вътрешни обучения и супер екип“, споделя впечатленията си Кирил Лудачки.

„За себе си знам, че искам да се занимавам с търговия и няма по-добро място от Kaufland България, на което да науча процесите в детайли. Когато разбрах, че съм одобрен, сам избрах дирекцията и не мога да повярвам на какви колеги попаднах. В екипа, в който съм, мога да се допитам до хора с обширен професионален опит и невероятно отношение. Уча се от най-добрите и очаквам с нетърпение следващите месеци, в които ще опозная Kaufland България в детайли, докато развивам уменията си и трупам знания за бизнеса“, разказва Виктор Мерджанов.

Инициативата „Управители на бъдещето“ е собствена мащабна и амбициозна програма за подготовка на млади кадри на Kaufland. В нея студенти в последен курс или абсолвенти преминават през едногодишно обучение в различни отдели на Kaufland в страната и в чужбина, като се подготвят за експертни или ръководни позиции в компанията след завършването на обучителния процес.

В рамките на програмата „Управители на бъдещето“ участниците получават възнаграждение в размер, съответстващ на заплащането за позициите, които ще заемат след нейното успешно завършване, както и пълния пакет социални придобивки, който компанията осигурява на всички служители. Нови групи „Управители на бъдещето“ започват през януари, април, юли и октомври.  Участниците преминават през множество предизвикателства в различни отдели на компанията и под ръководството на опитни ментори. За младежите се откриват възможности да ръководят или да участват в разнообразни национални и международни проекти и да обменят опит с над от 140 хиляди служители в Европа.

„Първото издание на „Управители на бъдещето“ е изключително успешно и сме много вдъхновени от участниците. Поздравявам Кирил и Виктор за положените усилия и демонстрираните умения, с които са преминали процеса по подбор. Нямам съмнение, че ще са невероятно допълнение към свежия екип на Kaufland България и съм сигурен, че ще отговорим на очакванията им към нас като работодател.“, сподели Иван Чернев, Председател на борда на директорите на Kaufland България.

Ако искате да научите повече за програмата, можете да разгледате страницата ни kariera.kaufland.bg или да се свържете с нас на recruitment@kaufland.bg

 

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6000 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София