Kaufland България организира първи Ден на отворените врати

София, 31 октомври 2018 г.
Изображение на трима млади човека

Компанията предлага богат асортимент от над 280 артикула в тази продуктова категория

Kaufland България организира своя първи Ден на отворените врати. Събитието е предназначено за хората, които искат да научат повече за компанията, нейните работни практики и текущи кариерни възможности. Денят на отворените врати ще се проведе на 7 ноември, сряда, в Обслужващ офис на Kaufland България - гр. София, ул. „Скопие“ 1А.

По време на събитието участниците ще научат повече за Kaufland като работодател от първо лице – от утвърдени професионалисти, работещи в компанията. Те ще разкажат какво е да бъдеш част от екипа на лидера в модерната търговия в България. Това ще се случи в три идентични панела в различен часови диапазон за удобство на участниците – със стартове в 09:30, 13:00 или 16:00 ч. Всеки от панелите ще включва кратко представяне на Kaufland, презентация и дискусия с гост лектор, служител на компанията, нетуъркинг сесия и посещение на филиала на Kaufland в кв. Банишора. Участниците в Деня на отворените врати ще имат възможност и да се запознаят с отдел „Подбор“ на компанията и да кандидастват за работа на място, като оставят своята автобиография.

Желаещите да участват в Деня на отворените врати трябва да се регистрират до 4 ноември в онлайн формуляр, където да посочат своите имена, предпочитания от тях времеви слот и данни за контакт. Записвания се приемат още и на имейл recruitment@kaufland.bg.

В Kaufland България работят над 6000 служители, които нареждат компанията в топ 5 на най-големите работодатели в българската икономика. Всеки служител в кампанията получава мотивиращо възнаграждение, атрактивен пакет социални придобивки, регулярни обучения в различни сфери и безброй възможности за кариерно развитие и преквалификация.

Желаещите да кандидатстват за работа в Kaufland могат да изпратят своята автобиография на kariera.kaufland.bg или на имейл recruitment@kaufland.bg.

 

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6000 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София