Kaufland превръща плодовете и зеленчуците в супергерои

София, 26 септември

Тази есен Kaufland кани цялото семейство в света на Свежите Супергерои. Тяхната мисия е по завлaдяващ и атрактивен начин да направят плодовете и зеленчуците привлекателна и вкусна част от семейното меню.

Компанията вече представи първите супергерои от отбора - Чико Банана, Червената грамада – доматът и Хитруша Круша. В рамките на кампанията отборът ще бъде допълнен от Ябълката Чудо, Роко Броколито, Ел Каротино – Морковът, както и тиквата Тикватрон, Невидимата Зелка, Доктор Ориндж и Фрас Праз.

За да ги превърне в любимите съмишленици на малчуганите, Kaufland посвещава цяла Суперенциклопедия за Супергероите, в която по атрактивен и забавен начин разкрива произхода, свойствата и съставките на всеки от тях. Енциклопедията е включена в седмичната брошура на Kaufland и се разпространява напълно безплатно в цялата страна. По този начин компанията цели да направи цялото семейство част от света на Свежите Супергерои и тяхната мисия да се храним качествено.

Повече информация за суперсилите на всеки един от супергероите е включена в сайта на Kaufland, където компанията се е погрижила както за забавлението на най-малките със страници за оцветяване на героите, така и за родителите – със съвети за супер героични рецепти.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София