Kaufland обогатява собствените си текстилни марки с нова модерна линия дрехи за деца

София, 10 септември

В навечерието на новата учебна година Kaufland България обогатява портфолиото си от собствени текстилни марки с нова модерна линия дрехи за деца, изработена от естествени влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS*. Hip&Hopps® e млада по дух марка, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години, а продуктите от серията са създадени с мисията да носят удоволствие и комфорт.

Компанията вече предлага разнообразие от дрехи с марката Hip&Hopps в своята мрежа. Клиентите могат да избират между различни блузи, панталони, клинове, якета, спортни обувки, различни чанти и аксесоари. Тази седмица търговската верига допълва линията с есенните предложения на бранда –детско яке за дъжд, непромокаеми панталони, гумени ботуши и сгъваеми цветни чадъри.

Всички продукти на Hip&Hopps® впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Преработените естествени влакна, използвани за дрехите, са от мек и удобен за носене органичен памук без замърсители. Линията е произведена при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Hip&Hopps® e втората собствена линия дрехи за деца, която Kaufland представя на пазара в рамките на няколко месеца. През юли компанията предложи на потребителите Kuniboo® – марка за бебешки дрехи, изработени изцяло от био памук с мисъл и грижа за най-малките представители на семейството.

По този начин компанията продължава да обогатява своето портфолио от собствени марки, създадени с грижа и мисъл за цялото семейство.

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6400 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Контакт

Анна Кастрева
ул. Скопие № 1А
1233 София