Отговорност към обществото

Рисунка на човечета на зелена поляна с гигантски банан

Социалната отговорност е значима част от нашата корпоративна политика.

Български Червен кръст

Зимен пейзаж на весели деца

Традиционно по време на Коледните и Великденски празнични периоди подкрепяме кампанията на Българския Червен кръст „Топъл обяд“, която подпомага ученици в неравностойно положение и техните родители, като много често топлият обяд в трапезариите на БЧК е единственият повод децата да посещават учебните занятия. Програмата успява да върне в класните стаи повече от  14 000 деца от цялата страна. През Великденската кампания 2018 Kaufland България се включи за 9-та поредна година в инициативата, като благодарение на нашите клиенти събраните средства до момента възлизат на близо 340 000 лв.

Великден за всеки

Рисунка на заек с великденско яйце

Инициативата „Купи и сподели“, част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се организира под патронажа на омбудсмана Мая Манолова, се организира за втора поредна година във филиали на Kaufland. Тя дава възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят и дарят основни храни. През 2018 кампанията за събиране на продукти се проведе в 8 наши хипермаркета в страната, като Kaufland България извърши и допълнително финансово дарение за каузата.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19